Mats LundbergProjektledare & Utbildningsansvarig Drivkraft

Biografi

Mobilnummer: 0760-17 07 27
E-post: mats@drivkraftmalmo.se
Projektledare för: Rosengårdsskolan, Apelgårdsskolan, Värner Rydénskolan, Hermodsdalsskolan och Videdalsskolan 

Mats Lundberg, projektledare för Rosengårdsskolan, Apelgårdsskolan, Värner Rydénskolan, Hermodsdalsskolan och Videdalsskolan samt är utbildningsansvarig för verksamhetens mentorer och läxhjälpare. Har ett brinnande intresse för människans fulla potential och har rest jorden runt i sökande efter kunskap på området. Det har lett till internationell certifiering som utbildare och coach i självförverkligande psykologi, certifierad hypnosterapeut och en fördjupning i flera andra spännande områden.

Har tidigare erfarenhet som chef och ledare och driver också eget som ledarskap och organisationsutvecklare med fokus på att skapa en kultur som tar det bästa ur både verksamheter och människor. Är uppväxt i Löddeköpinge och bor idag i Hjärup med en av mina två härliga döttrar då min äldsta nu flyttat hemifrån. Improviserar gärna på piano, tränar, äter sunt och provar mig fram i det vegetariska köket, läser och skriver om livet och allt i det.

Drivkraften är att inspirera och bidra till en bättre värld med fokus på Malmö – att vi i vår stad väljer att bli de förebilder vi kan vara för våra unga och för varandra som människa, verksamheter och samhälle.

Börja skriva och tryck på Enter för att söka