Vår verksamhet utvecklas hela tiden och det gör att vi ständigt behöver fler engagerade frivilliga, både bland privatpersoner och företag.

Om du som privatperson kan tänka dig att bidra med din tid är du varmt välkommen till oss som mentor, läxhjälpare eller ge ett bidrag. Läs mer om mentorskapet här och om läxhjälpen här. Om du vill stödja oss ekonomiskt har vi ett 90-konto där vi tacksamt tar emot gåvor.

Vill ditt företag eller organisation adressera barn och ungdomar i ert hållbarhetsarbete? Genom konkreta insatser omsätter vi ord till handling. Vi samarbetar med olika offentliga och privata aktörer och tillsammans bidrar vi till att nå 4 av  de globala målen för hållbar utveckling.

Som företag kan du bidra med en gåva och/eller bli partner. Som samarbetspartner diskuterar vi fram hur ert företag bäst kan bidra till vår verksamhets utveckling och ungdomarnas framtid. Anställda på ert företaget kan till exempel engagera sig som mentorer eller läxhjälpare.

Bidrag via vårt 90-konto & swish nummer

Drivkraft är godkända av Svensk Insamlingskontroll som 90-kontoinnehavare. Detta innebär att minst 75% av det du ger går till vårt ändamål.

Plusgirokonto: 90 02 85-8

Vårt swish nummer: 123 240 45 07

Kontakta gärna Jessica Grundström Ahldin, verksamhetschef, för att prata vidare om hur just ni kan bidra till vår verksamhet

0708 – 11 29 30

jessica@drivkraftmalmo.se

Börja skriva och tryck på Enter för att söka