Tillsammans för ett bättre Landskrona

Mentorskap
Mentorskap
Vi erbjuder ungdomar en möjlighet att få en egen mentor som kan agera som bollplank, hjälpa till med läxor, hitta på saker på fritiden eller bara vara den där personen som man vill prata med. Vi erbjuder även de föräldrar som så önskar en egen mentor.
Läxhjälp
Läxhjälp
Varje vecka möter vi hundratals ungdomar på våra skolor och hjälper dem med läxor. Vi bemannar med frivilliga och strävar efter en ge eleverna goda förebilder och en behaglig stunds läxläsning.
Stöd oss
Stöd oss
Vill du vara med? Vi behöver hela tiden fler engagerade privatpersoner och företag. Kan du bidra med din tid eller vill du stödja oss ekonomiskt? Välkommen att kontakta oss!

No Events on The List at This Time

Se vår film!

Ta två minuter för att kolla på vår film som handlar om vårt mentorsprogram och läxhjälpsverksamhet i Malmös skolor.

Vill du också bli mentor eller läxhjälpare hos oss i Båstad? Hör av dig till Anna Schéef på anna@drivkrafthelsingborg.se eller 0760-46 93 53.

Tillsammans för ett bättre Båstad

 • ” För oss är föreningslivet en väg in i samhället för både barn och unga och det är därför naturligt att stötta andra föreningar som också vill göra skillnad. Att alla unga ska ha samma möjligheter att må bra och utvecklas är viktigt för oss och vi ser fram emot att tillsammans med Drivkraft göra ännu mer för Landskronas unga”.

  Anders Lindfors
  Anders Lindfors Marknadsansvarig Landskrona BOIS / Partner i Drivkraft Landskrona
 • Det är viktigt att ha en förebild som ung för att vi behöver något att förhålla oss till när vi själva söker vår identitet. Som ung är det lätt att bli vilse. Det finns förväntningar överallt som man behöver förhålla sig till. Och det är därför allt för lätt att göra som alla andra. Det blir enklast så. En förebild hjälper oss att förhålla oss till vårt eget liv och vår egen riktning.

  Joakim Gyllin
  Joakim Gyllin Ortelius / Ordförande i Drivkraft Malmö
 • Vi bor i ett fantastiskt land med oändliga möjligheter. Därför vill vi vara med och bidra till dem som behöver. På Atea Syd är vi väldigt glada över att kunna utöka vårt engagemang och få möjlighet att stötta arbetet med Drivkraft Landskrona. Att möten mellan människor, erfarenhetsutbyte och mentorskap gör stor nytta för både enskilda individer och för samhällsutvecklingen är vi övertygade om – och just där är Drivkrafts verksamhet ett oerhört värdefullt forum. Vi ser fram emot ett gott samarbete och utvecklande aktiviteter under kommande år.

  Carin Winberg
  Carin Winberg Marknadsansvarig ATEA / Partner i Drivkraft
 • Att skapa förutsättningar för unga att växa och utvecklas är bland det viktigaste man kan syssla med tycker jag. Vi behöver bollplank och goda förebilder genom hela livet och att få möjligheten att ha en fadder redan på högstadiet tror jag betyder mycket för all fortsatt utveckling i livet.

  Eva Carloni
  Eva Carloni Psykolog & VD i Trust / Styrelseledamot i Drivkraft

Börja skriva och tryck på Enter för att söka